rayamudie KAIKKIHAN TIETÄVÄT, ETTEI MAAILMAA VOI MUUTTAA. SITTEN ERÄÄNÄ PÄIVÄNÄ TULEVAT JOTKUT JOTKA EIVÄT SITÄ TIEDÄ. JA HE MUUTTAVAT MAAILMAN. (G.B. Shawta mukaillen)

Saksan tiedustelupalvelu varoittaa Islamisti-extrimistien maahan tuottamisesta

Saksan salainen tiedustelupalvelu varoittaa maata Islamisti-extrimistien maahan tuottamisesta

 

Saksan tiedustelupalvelut ovat ilmaisseet huolensa ja julkaisseet turvallisuus-dokumentin Berliinin avoimien ovien politiikasta, jonka mukaan maahan olisi tulossa miljoona pakolaista yksin tänä vuonna.

Tiedotteessa lukee: "Me tuotamme maahan Islamististä extrimismiä, arabien anti-semitismiä, toisten ihmisten kansallisia ja etnisiä selkkauksia, samoin kuin eriäviä sosiaalisia ja laillisia käsityksiä omaavaa väkeä."

Turvallisuuslähteet ovat myös huolissaan, että siirtolaisten integraatio ei enää ole mahdollista, koska useat heistä asuvat jo eriytyneinä omassa yhteisössään.

Siirtolaiset odottelevat Berliinin rekisteröintikeskuksissa. Saksan turvallisuuspalvelut ovat ilmaisseet huolensa, että maahan tuotetaan Islamistista ääriliikehdintää kun maa vastaanottaa niin paljon pakolaisia. Saksalais-lehti Welt am Sonntag lisäsi turvallisuusviranomaisten dokumenttiin:"Saksan turvallisuuspalvelut eivät pysty ratkaisemaan näitä "tuontitavarana syntyneita"turvallisuusongelmia ja niiden seurauksena syntyviä reaktioita saksalaisen väestön puolelta."

Korkeamman tason turvallisuusviranomainen kertoi lehdelle, että kun suuret määrät kaikkialta maailmasta saapuvat meille, se tuo maahamme epävakautta, raportoi Jerusalem Post. Virkailija lisäsi:"Keskiverto kansalaiset radikalisoituvat, koska suurin osa heistä ei halua massaintegraatiota siten kun poliittinen eliitti sitä syöttää."

Useat turvallisuussektorin toimijat Saksassa ovat lausuneet huolensa-Kansallinen toimisto perustuslain suojeluun (federal office for the protection of the constitution), kansallinen tiedustelupalvelu, poliisi ja kansallinen rikospoliisiyksikkö.

Saksassa jossa toivotetaan tervetulleeksi noin miljoona turvapaikanhakijaa on tänä vuonna nähty,viime viikkojen kuluessa,väkivaltaisia välikohtauksia rekisteröintikeskuksissa tilanteiden kärjistyessä ja tempperamenttien kuohuessa.

Viikonlopun aikana poliisi suihkutti vasemmistosiiven protestoijia vesikanuunalla pitääkseen heidät erillään anti-Islam protestoijista-äärioikeiston länsi-Saksalainen ryhmä.

PEGIDA-liikkeen kannattajat - akronyymi *Patriotic Europeans Against the Islamification of the West, osoittivat mieltään jälleen viime viikolla Dresdenissä. Jännitteet ovat nousseet dramaattisesti viime kuukausina sen jälkeen kun Saksa suostui vastaanottamaan miljoona pakolaista tänä vuonna.

Eilen iltapäivällä Kölnissä noin 3500 poliisia täysissä taistelutamineissa piti taistelevat ryhmät poissa toistensa ulottuvilta.  Arviolta n.10000 henkilön väkijoukko, mukana myös lapsiperheitä, heiluttelivat lappuja ja julisteita tekstillä: REFUGEES WELCOME pakolaiset tervetuloa, protestoidakseen suununtain mielenosoitusta johon odotetaan 1000 henkilöä, jotka kuvaavat itseään nimikkeellä "Huligaanit Salafisteja Vastaan", raportoi DPA uutistoimisto.

Dresdenin anti-Islam PEGIDA-ryhmän radikaalimpi alajaosto on ottanut yhteen vasta-protestoijien kanssa esim. viime vuonna Kölnissä, jolloin kymmeniä ihmisiä loukkaantui. Tänä vuonna poliisi on lisännyt kapasiteettiaan pyrkiäkseen estämään väkivallan.    Seksuaalisten väkivaltahyökkäysten kerrotaan olevan päivittäisiä.   Pelkästään yhden osavaltion alueella on ollut sata raportoitua seksuaaliväkivaltatapausta.  Sikäläinen paikallismedia on myös raportoinut, että naisia on pakotettu 10 €:n prostituoiduiksi.

Slovenian pääministeri varoitti Euroopan Unionia, että EU hajoaa viikoissa, ellei blokki löydä yhteistä suunnitelmaa hoitaakseen pakolaisten ryntäyksen ja maahantunkeutumisen.  Yhdeksän päivää sen jälkeen kun Unkari aidoitti eteläisen rajansa, ennennäkemätön siirtolaistulva vyöryi piskuiseen Sloveniaan. Pääministeri Miro Cerar lähetti dramaattisen viestin muille Euroopan johtajille Brysseliin.   Hän sanoi: "Jos emme löydä ratkaisua tänään, jos emme tänään tee kaikkea tehtävissä olevaa,voimme todeta Euroopan Unionin lakkaavan olemasta, sellaisena kuin me sen tunnemme. Jos emme pysty konkreettisiin toimiin, uskoakseni Eurooppa hajoaa kappaleiksi."

Yli 670 000 ihmistä on saapunut Euroopan maaperälle tänä vuonna - useat heistä pakenevat väkivaltaa Syyriassa, Iraksiisa ja Afganistanissa.  Lokakuun 17.päivän jälkeen yli 62000 siirtolaista on saapunut Sloveniaan. Yksistään tänään(3.11.2015) tulijoita on ollut 14000, raportoidaan Saksasta.

Suomessa vielä toppuutellaan, kun ei ole mitään varaa. Suomeen saapujat integroituvat ihanasti. Kohta kaikki saapujat puhuvat sujuvasti ja monipuolisesti meidän kaunista kieltämme, ja sitten he menevät töihin ja tuottavat verotuloja. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

"Turvallisuuslähteet ovat myös huolissaan, että siirtolaisten integraatio ei enää ole mahdollista, koska useat heistä asuvat jo eriytyneinä omassa yhteisössään."

Juuri tästä olen huolissani Suomessa. Jos maahan muodostuu arabiankielinen sulkeutunut, kantaväestöstä erillinen muslimiyhteisö, joka ei opi suomen kieltä eikä osallistu Suomen työelämään vaan elää pelkästään sosiaalisin tulonsiirroin, seurustelee vain keskenään, elää suljettua perhekeskeistä elämäänsä naisten pysytellessä kotona ja alkaa päätoimisesti vain harjoittaa uskontoaan omissa moskeijoissaan omien saarnaajiensa johdatuksessa, meillä on keskuudessamme aikapommi.

Suomen kielen ja kulttuurin oppimisesta pitäisi tehdä pakollista (= ehto sosiaalisille tulonsiirroille tms.) kaikille normaalin lahjakkuustason omaaville maahanmuuttajille muusta yhteiskunnasta eristäytyvän muslimien saarekkeen kehitykseltä välttymiseksi.

"Suomessa vielä toppuutellaan, kun ei ole mitään varaa. Suomeen saapujat integroituvat ihanasti. Kohta kaikki saapujat puhuvat sujuvasti ja monipuolisesti meidän kaunista kieltämme, ja sitten he menevät töihin ja tuottavat verotuloja. "

Naulan kantaan kirjoitettu! Poliitikkomme ovat valitettavasti toiveajattelun varaan laskevia kukkahattuja, jotka osaavat ainoastaan kilpailla poliittisen korrektiutensa määrässä, mutta pollyannamaisen naiivisti he kieltäytyvät näkemästä mitään varjopuolia tai kielteisiä ilmiöitä hallitsemattomaksi riistäytyneessä maahanmuutossa kulttuurista, josta heillä on paikkansa pitävää faktatietoa erittäin vähän.

Kalevi koskinen

Voisiko valtiovallan taholta tulevia ongelmia jotenkin rajata.
Vai pitäisikö vain seurailla tapahtumia.

Matti Kolehmainen

Mitä, olenko ymmärtänyt väärin Ylen, Hesarin ja tämän Uuden Suomenkin uutisoinnin? Kaikki Eurooppaan pyrkijäthän ovat heidän mielestään vainoa ja väkivaltaa paossa. Olen ymmärtänyt, että näistä maista mistä paetaan on jotain myrkkyä maaperässä, joka aiheuttaa tämän vuosisataisen sekaannustilan siellä olevissa ihmisissä.Olen ymmärtänyt, että kun he saapuvat Eurooppaan rauhanuskontoineen syömään tarjoamaamme pullaa upeiden naisiemme kutomissa villasukissa syntyy ihana monikyldyrellinen idylli.Sitten vanhuksena hoitolaitoksessa saisimme miettiä, mitä elämä olisi ilman noita ihania itämailta saapuneita hoitavia käsiä.Vaipatkin vaihtuisivat ihan lennossa ja jalkakuolioista puhuttaisiin sellaisena järkyttävänä historiallisena virheenä, kun emme aiemmin osanneet houkutella idän ihmelääkäreitä maahamme.Älkää nyt sanoko, että unelmani on murskana!

Toimituksen poiminnat