rayamudie KAIKKIHAN TIETÄVÄT, ETTEI MAAILMAA VOI MUUTTAA. SITTEN ERÄÄNÄ PÄIVÄNÄ TULEVAT JOTKUT JOTKA EIVÄT SITÄ TIEDÄ. JA HE MUUTTAVAT MAAILMAN. (G.B. Shawta mukaillen)

Itämainen seuraleikki

Itämainen seuraleikki

Pohtielma ajankohtaisuuksista ja Turvallisuudesta, viitteenä Oulussa ilmi tullut kulttuurinen rikastuttaminen.

 

Kysymyksessä on ns. itämainen seuraleikki (yksi niistä), eikä mikään satunnainen yksittäistapaus.

Periaatteesa jutun juoni on siinä, että  "valkoiset naiset/länsimaisesti esiintyvät" ovat vapaasti valittavissa seuraleikkien kohteeksi. Britanniassa ilmiötä kutsutaan Grooming Gang-nimikkeellä, Hollannissa puhutaan Lover-Boy nimikkeellä.  Easy Meat on sanapari jolla viitataan helposti saatavilla olevaan seksuaaliseen kanssakäymiseen.  Siinä 'aikuiset miehet' houkuttelevat pikku tyttöjä "illan viettoihin". Herää tietysti kysymys, että kuka hölmö liittyy johonkin sellaiseen seurueeseen? Mutta seuraleikin kierous on sellainen, että ensin kaveerataan...

 

Asiasta useita tapauskuvauksia. Kaikki näkevät mistä on kysymys.

Milloin Eurooppa herää ymmärtämään, että Islamin maista saapuva kulttuurinen rikastus on saatava loopumaan?

Minulla muutama idea tämän pahuuden suitsemiseksi. Jos tohditte kysyä, kerron kyllä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Kerro toki. Tosin melko pian varmaan ajatuspoliisit siivoavat viestisi pois....

Toki voin olla vääärässäkin .

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Tuskimpa olet väärässä. Alkaa hiljalleen esiintyä puheenvuoroja, joissa syy onkin meidän yhteiskunnassa. Pääministerikin on vähän sillä linjalla, että eihän tämä nyt mitään uutta ole, että tällaista vain esiintyy.

Käyttäjän sepposimonen2 kuva
Seppo Simonen

Ja mikä olikaan Laitisen mielestä pääministeri linja, tuliko seurattua lauantain uutisia.
Pääministeri sanoi että tänne tulijan on noudatettava Suomen käytäntöjä ja lakeja sekä arvoja, joka näihin ei sopeudu poistetaan maasta.

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen Vastaus kommenttiin #6

Pääministeri on epäilemättä vastuussa siitä, että tänne päästettiin 2015 ketä tahansa kysymättä keneltäkään yhtään mitään. Nyt sitten voivotellaan, että eihän tässä näin pitänyt käydä ja yritetään vääntää selviä asioita, joista blogisti selkein sanoin kertoi. Yhtään tulijaa ei ole poistettu rikosten takia. Tuskimpa poistetaankaan, sillä eihän yksikään maa ota rikoksesta tuomittuja vastaan.

Käyttäjän mhatakka kuva
Markku Hatakka

”Mutta seuraleikin kierous on sellainen, että ensin kaveerataan...”
Ihmisellä on geneettinen taipumus olla hyväksytty, kuulua ryhmään, omata kavereita.
Ja nämä vietit ovat erityisen voimakkaita juuri nuorilla ihmistaimilla.
Tätä ominaisuutta käytetään törkeästi väärin alaikäisiin nuoriin...

Kerro rohkeasti vain kaikki ideat. Suomen päättäjät eivät tunne toisia kulttuureja niin hyvin kuin luulevat...

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Tässä maassa käyttökelpoiset ideat näyttävät olevan vähissä. Olisi erittäin mielenkiintoista kuulla sellaisista.

Käyttäjän jussiosmola kuva
Matti Jussi Korhonen

Pieni ajatusleikki.

Ei kai ole salaisuus, että pakolaisten joukossa Eurooppaan ja edelleen Suomeen on tullut myös entisiä sotilaita, rikollisia jopa terroristeja. Näin tapahtuu aina. Kun liikkeellä ovat ihmismassat, joukko ei koostu vain ja pelkästään hyvistä ihmisistä. Tämä muuten olisi pitänyt päättäjien ymmärtää jo pakolaisaallon alussa.

Voisiko olla, että raiskauksella on muitakin funktioita kuin vain seksuaalisen tarpeen tyydyttäminen?

On kulttuureja, joissa naisen asema -valitettavasti - ei vastaa länsimaisten naisten asemaa ja että noissa kulttuureissa -etenkin sodassa - raiskaus ei ole vain fyysinen suoritus vaan siihen liittyy -vielä tavallista enemmän - alistamista, vallankäyttöä, häpäisemistä, oman ylemmyyden kohottamista.

Voisiko raiskausaalto olla jostain ylempää johdettua "ruohonjuuritason" terrorismia? Eikös terrorismin tarkoitus ole luoda sekasortoa ja hajaannusta vallitsevaan yhetiskuntajärjestelmään.

Käsi ylös, joka on sitä mieltä, ettei jo nyt esiin tulleet raiskaustapaukset ole luoneet ainakin eripuraa ja vahvaa vastakkainasettelua suomalaisessa yhteiskunnassa. Jos käsiä ei kohonnut - kuten oletan - tavoite on saavutettu, ainakin hajaannuksen aiheuttaminen on hyvällä alulla.

Käyttäjän jakerajaaho kuva
Jarkko Raja-aho

Kyllä, tällaista toimintaa voi kutsua matalan intensiteetin sodankäynniksi.
Välittömien vaikutusten lisäksi kerrannais- ja johdannaisvaikutukset ovat arvaamattomia ja kauaskantoisia. Itse uhrien lisäksi kuvioon kuuluu mahdollisesti lähisuku, poika- ja tyttöystävät, virkavalta, lääkärit ym terapeutit... ja tämä kaikki myös maksaa. Ja me vielä itse kustannamme kaikki näiden "terroristien" ylöspidon sekä heidän aiheuttamansa lisäkulungit.

Mutta nyt jo on kognitiivinen dissonanssi luonut pelastuksen; työnnetään pää unelmakuplaan ja hoetaan "Se on vain pillurallia".

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Hei Raya! Luin blogejasi nyt ja niissä on todella paljon hyvää sanomaa.

Sanoit tässä blogissasi lopuksi "Minulla muutama idea tämän pahuuden suitsemiseksi. Jos tohditte kysyä, kerron kyllä."

Minä ainakin haluaisin kuulla lisää ideoistasi!:)

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Ranskassa sama ilmiö kohdistui muslimikorttelien tyttöihin ja samalla tavalla kaveerattiin, esitettiin kivaa kundia.

"Nuoret "gangstat" raiskaavat ja yhteisö vaikenee. Samiran kirja löi ensimmäisen särön tämän vaikenemisen monoliittiin, ja kansalaisliike seksuaalista väkivaltaa vastaan syntyi spontaanisti. Nuoret naiset, jotka olivat vaienneet pelätessään häpeää ja hylätyksitulemista perheidensä taholta, täyttivät nyt kokoussalit, kertoen kokemistaan asioista. Eräässä keskustelutilaisuudessa nuori mies kysyi Samiralta: "Mitä pahaa on gang-bangissä (kimppa-kiva)?" http://kalergisuunnitelma.blogspot.com/2009_11_22_...

Ranskassa puhuttiin tuolloin, joskus 2000-luvun alkupuolella, että kyse on lähiöiden synnyttämästä "ganstojen gang bang" - kulttuurista, jota ei ilmene arabikulttuurissa tai muissa islamilaisissa kulttuureisssa sellaisenaan, mutta islamilainen naiskuva ja länsimainen seksuaalinen vapaus yhdistettynä toimettomaan ja näköalattomaan elämäntapaan jengilähiössä voi synnyttää näinkin perverssejä ilmiöitä.

Missä tahansa itämainen piirileikki on syntynytkin, kaikki tapaukset ovat hyvin samankaltaisia, uhrien taustat vain vaihtelevat, mutta tekijöinä ovat toistaiseksi poikkeuksetta eritaustaiset muslimijengit ja toiminta usein organisoitua, esim. Englannissa ilmi tulleet tapaukset, joista sosiaaliviranomaiset vaikenivat rasismin pelossa, antaen tyttöjen joukkoraiskausten jatkua vuosia.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Elina, kiitos hyvästä kommentistasi. Olet myös niitä naisia, jonka kommenteissa on aitoa ja todellista sanomaa.

Tuo linkkisi ilmoittaa, ettei blogisivua ole olemassa, joten löytyisikö tuo teksti muualta?

Toimituksen poiminnat