rayamudie KAIKKIHAN TIETÄVÄT, ETTEI MAAILMAA VOI MUUTTAA. SITTEN ERÄÄNÄ PÄIVÄNÄ TULEVAT JOTKUT JOTKA EIVÄT SITÄ TIEDÄ. JA HE MUUTTAVAT MAAILMAN. (G.B. Shawta mukaillen)

Suitset suuhun pahuudelle!

SUITSET SUUHUN PAHOLAISELLE

  viite: Edeltävä blogi-kirjoitukseni

 

Kiitos paljon kommenteista. Erityisesti Ritva Puolakalle, joka kertoi lukeneensa blogi kirjoituksiani ja löytäneensä todella paljon hyvää sanomaa.  Olen julkaissut tosi harvoin, koska poliittinen korrektius...  .  Aikaisemmin olin mukana kunnallispolitiikassa ja osallistuin siinä yhteydessä m.m. ns. kolmannen sektorin luomiseen. Jossa yhteydessä sain tutustua maassamme harjoitettavaan maahanmuuttopolitiikkaan 'sisäpiirin ikkunasta'. Esitin asiasta sitten kysymyksiä ja ne tyrmättiin poliittisesti epäkorrektina.

Nyt kolme.neljä vuotta myöhemmin muutkin ovat alkaneet esittämään kysymyksiä.

Tässä vaiheessa meidän Suomalainen yhteiskuntamme on saanut säröjä holtittoman maahanmuuttopolitiikan seurauksena. Kysymys ei suinkaan ole mistään populistisesta porinasta ja sen mukaisesta liikehdinnästä. Vaan näyttää siltä.että useammat ihmiset heräävät todellisuuteen joka meitä ympäröi. Me reagoimme. Suomi on eurooppalainen valtio ja ennenkaikkea Suomi on Suomen Tasavalta. Se tarkoittaa, että me kansalaiset päätämme kuinka toimitaan.

Palataan ideointiin pahuuden suitsemisesta. Lyhyt vastaus alkaa näin: 1. Hylätään poliittinen korrektius koska se vahingoittaa meitä. Vasta sen jälkeen asioista voidaan puhua niiden omilla nimikkeillä eikä kiertoilmaisuilla. Vain siten on mahdollista saavuttaa ymmärrystä ja tasapainoa kommunikaatioon - jos kaikki puhuvat totta.   Totuus on kuitenkin monitulkintainen. Muistan Anneli Jäätteenmäen sanoneen, että politiikko puhuu niin totta kun voi... Miksi politiikot huijjaavat? Eivät he varsinaisesti huijaa, he puhuvat muunneltua totuutta ja jauhavat sen seurannaisia. He tekevät näin suojatakseen itsensä mustelmilta. Osa tietämättään, toiset tiedostaen. Ja sitten heidän keskuudessaan syntyy etupiirejä joissa jokainen palvelee jonkun etua ja tämä on tietenkin vastavuoroista. Siinä käy, tai on käynyt niin, että politiikot palvovat järjestelmää ja kansalaiset saavat katsella kuinka se toteutuu.

Olemme voineet havaita, että maahantulijoiden hallitsematon saapuminen aiheuttaa kaikenlaista katastrofia. Tähän on saatava muutos. Ensimmäinen askel ja edellytys tälle muutokselle on juuri poliittisen korrektiuden järjestelmällinen kitkeminen.

Meidän kansalaisten muutosvoiman sanotaan olevan äänestystuloksessa. Mutta esim.  Ruotsissa todistetusti näin ei ole demokratian laita. Miten mahtaisi Suomessa käydä jos äänesystulosten perusteella Jussi Halla-Ahon äänet kantaisivat pm:ksi. Miten sitten suu pantaisiin? Wow miten hieno ajatus. Jotain Uutta!

Jotain Uutta.  Sen jälkeen kun poliittinen korrektius nykymuodossaan on huonona hylätty pitää pyrkiä kansalaisten henkisen ja hengellisen heräämiseen suuntaan. Ihmisten tulisi havaita kuinka tärkeä itsen ja kansakunnan kannalta yhteys Jumalaan on.  

 

Ensimmäisenä kohtana nimesin poliittisen korrektiuden hylkäämisen, en kuitenkaan tarkoita, että kenenkään tulisi brutaaliksi ryhtyä.  Ja toisena kohtana tässä yhteydessä nimeän tärkeäksi yhteyden Jumalaan.                     Kun nämä seikat ovat järjestyksessä voimme ryhtyä käytännön tekoihin.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Huomenta Raya! Olin todella iloinen, kun löysin blogisi nyt ja luin kirjoituksiasi. Niissä on sanomaa.

Poliittinen korrektius on todellakin estänyt meitä sanomasta ääneen mitä ajattelemme ja siksi MV-lehti löysi paikkansa tässä yhteiskunnassa. Valtamediassa ääneen ei näistä puhuttu, eikä kirjoituksia julkaistu.

Laitan tähän pari kirjoitustani kolmen vuoden takaa ja ne kertovat silloisista ajatuksistani. http://www.ritvapuolakka.fi/414910662

Matti Simonaho

"MV-lehti löysi paikkansa tässä yhteiskunnassa"

"Tässä yhteiskunnasa" kai pitää olla "minun (kirjoittajan) mielessäni".

Sivustolta : "Miettikää, piskuinen MV-lehti haastaa valtamedian. MV-lehti ja Ilja Janitskin ovat nykyajan Robin Hoodeja, jotka taistelevat tyranniaa vastaan ja kertovat sen mädännäisyydestä. Siksi se pitää hiljentää."

Yksi ulkomaalainen ääripää kun haastaa toisen ulkomaalaisen ääripään, niin niiden välissä on kuitenkin tolkun ihmiset.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

MV-lehdelle oli tilaus, koska nimenomaan poliittinen korrektius esti puhumasta näistä asioista niiden oikeilla nimillä.

Nyt kun vaalit ovat ovella, niin poliittinen korrektius sallii näistä asioista puhumisen, jottei yksikään puolue saisi etumatkaa maahanmuuttopolitiikallaan.

Matti Simonaho

"poliittinen korrektius esti puhumasta"

Lääke "poliittiselle korrektiudelle" ei ole Pariisin rauhansopimuksen 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, ja 8 artikla sekä sitä tukevan Suomen Kansan Perustuslain vastainen "uutisointi".

Jani Kuusela

Kiitos. Samaa mieltä. Ja jakoon!

Käyttäjän nita kuva
Nita Hillner

Henkiseen ja hengelliseen elämään herääminen olisi ihan hyvä juttu, koska ihmiset tänä päivänä ovat hukassa, kulutusyhteiskunta ei ole kyennyt tyydyttämään ihmistä, ihmiset kaipaavat jotain suurempaa, uskoa Jumalan hyvyyteen.

Mutta rasismi ei kuulu uskoon. Kaikki ihmiset ovat tasa-arvoisia. Sitävastoin olet oikeassa siinä että kritiikkiä saa ja pitää esittää niiden oikeilla nimillä silloin kun näkee pahaa tapahtuvan. Saa myös kritisoida uskonyhteisöjen, muiden järjestöjen, puolueiden huonoja tapoja ja ratkaisuja. Eihän muuten uudistuksiakaan tapahdu.

Esimerkiksi muslimiyhteisöt länsimaissa eivät ole riittävästi jättäneet taakseen ne kulttuurinosat, jotka eivät sovi länsimaahan - tämä kulttuurin osa liittyy juuri siihen tasa-arvoon jota peräänkuulutin aiemmin. Naisten/tyttöjen mutta myös poikien asema yhteisöissä on liian usein huono. Tytöt /naiset eivät saa tehdä itsenäisiä päätöksiä.

Monet perheet ovat kuitenkin sopeutuneet hyvin ja monet irakilaismiehet ovat naimisissa suomalaisen naisen kanssa ja toimii avioliitossaan esimerkillisesti/tasa-arvoisesti. Mutta valitettavasti näin ei ole tapahtunut riittävässä määrin. Ja syynä tähän; ihmiset pelkäävät puuttua pahoihin tekoihin rasistin leiman pelossa. Ja nimenomaan tähän pitää yhteiskunnassamme puuttua.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Hei Raya,

En usko, että mikään muuttuu, tämä on vain kuohuntaa, joka kestää aikansa ja kaikki jatkuu ennallaan, kunnes EU ohjaa toisin. Yleensä olen yltiöoptimisti, mutta en usko, että Suomi valitsee järkevän Tanskan linjan, se seuraa Ruotsia ja tavoittelee Lähi-idän ja Pohjolan uskontojen, ääripäiden sekoittumista, maksoi mitä maksoi.

Käyttäjän rayamudie kuva
Raya Mudie

Hei Elina!

Luulenpa hyvinkin, että olet oikeassa. Valitettavasti! Kuitenkin jaksan ponnistaa yritystä luoda keskustelua ja herätellä kansalaiset henkiin. Onhan tämä nyt aivan Suomen vastaista toimintaa tämä Brysselin polkka. Globalismi ja Agenda 20 ja Agenda 2030 ovat luodut meidän tuhoksemme. Yksilötasolla emme asialle voi mitään, mutta yhdessä saisimme ehkä sanamme kuulumaan. Luovuttaa emme saa. Onko taistelu tuulimyllyjä vastaan tyhmyyttä? Ei. Tässä tapauksessa se on isänmaallisuutta! (Tämäkin sana lienee pannassa. Heh!)

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

EU:n postkolonialistiseen politiikkaan, jossa koko valtiovalta Vasemmistosta Kokoomukseen on hallintokoneistollaan mukana, on vaikea vaikuttaa muuta kuin jakamalla tietoa ja äänestämällä persuja, vaikka olisi kaikesta muusta vastakkaista mieltä mitä ne ajavat.

Entisillä itäblokin mailla totalitarismi on hyvin muistissa ja globalistit tietävät, että vain hajottamalla kansojen koheesio, saadaan globaali kaaos aikaan, jota voi hallita enää neukkumaisella totalitarismilla.

Ilahduttavaa EU:ssa on järjen ääni, joka on noussut ruohonjuuritasolta ja etenee ennemmin tai myöhemmin pyramidin huipulle asti. Jokainen leimakirves on tähän asti tylsistynyt, jolla islamin massiivista maahantuontia on tähän asti isketty.

Toimituksen poiminnat